Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Jomasport.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Jomasport.dk.

 Fuld tilfredshed eller penge tilbage.

Det kan være svært at bedømme og beskrive, kvalitet og lysstyrke på en webshop.

Men vi er overbevist om at vores produkter vil leve op til dine forventninger, og tilbyder derfor 100% returret i 30 dage.

Det vil sige at vi tilbagebetaler HELE FAKTURA BELØBET incl. fragt & betalingsgebyr.

På denne måde kan du afprøve produktet og sikre dig at alt lever op til dine forventninger.

Det er ikke muligt at returnere tøj hvor der er bestilt tryk af nummer, logo, initialer mm.

Handel på Jomasport.dk

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via Dankort & Visa/Dankort,Visaelektron, Mastercard, Eurocard m.m. eller Bankoverførsel.
Vi gør opmærksom på at betales der via bankoverførsel, kan gå op til 2-3 bankdage før banken/vi registrere din indbetaling. Betales der via bankoverførsel, sendes varerne samme dag som betalingen er registreret på vors konto.
Betales der via betalingskort, sendes varerne samme dag.

 

Moms / Mva/ Tax.:

Alle priser på Jomasport.dk - er inkl. Moms. Handler du fra et ikke EU land, NORGE, GRØNLAND, ISLAND m.m. betaler du ikke moms af varen.

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Jomasport.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Jomasport.dk's side, er denne af vejledende art. Jomasport.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra Jomasport.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS (som kommer ud i dagtimerne) Leverings tid er normalvis 1-3 hverdage fra det tidspunkt betaling er modtaget.

 

Risikoen for varerne:

Ansvaret for varer købt fra Jomasport.dk overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Jomasport.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til fra Jomasport.dk.

 

Returnering af varer:

Lever vores produkter ikke op til dine forventninger yder Jomasport.dk 30 dages 100% fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer, til den dag vi modtager varen retur. Så fremt alle varer fra din ordre sendes retur og er intakte, tilbagebetaler vi HELE FAKTURA BELØBET. Returnerer du kun dele af din bestilling, tilbagebetaler vi kun for den returnerede vares købs værdi, ikke for andre varer, gebyrer, forsendelse m.m. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.Med venlig hilsen
Jomasport.dk